Teva laver sandaler til et aktivt udendørsliv

Teva laver sandaler til et aktivt udendørsliv

Teva sandaler - du vil ikke fortryde købet (foto eventyrsport.dk)

Et aktivt udendørsliv kræver et godt fodtøj. Fodtøjet er noget af det vigtigste, hvis du skal vandre eller bevæge dig længere eller i omskifteligt terræn, fordi dette vil belaste både fødder, led, knæ, len og ryg ekstremt. På varme sommerdage kan det være ulideligt at iføre sig tykke vandrestøvler, der oftest er lavet i gode slidstærke materialer som læder og gummi. Svedige fødder vil give vabler, lugtende tær, svamp og ubehag. Sandalen behøver ikke være et ringere alternativ, og Teva laver sandaler til formålet.

Vælg en sandal fra Teva til din fod

Vælg en sandal, der passer til din fod. Det lyder ganske enkelt, men det er ikke så enkelt som så. Du skal altid prøve dit fodtøj, inden du køber. Sålen skal selvfølgelig være af en vis tykkelse, så den er stødabsorberende, slidstærk og god til vandreture, hvor det er vigtigt at stå ordentligt fast på dit underlag.

Sandalen skal passe til din vrist. Har du en høj eller lav vrist? Flere typer af sandaler kan indstilles efter dette, og det er vigtig at materialet er komfortabelt hen over vristen. Især i de tilfælde, hvor du vil foretrække at have bare fødder. Udover det, så skal sandalen selvfølgelig være produceres i slidstærkt naturgummi og stærke materialer som læder og nylon, hvis den skal holde til de knubs den nu engang vil få under vandringer.

Sandalen skal være formet efter din fod. På den måde står du bedre fast i den, og du vil undgå vabler og opleve, du får bedre balance. Sidst skal sålen være smidig, især hvis du skal gå i meget varierende terræn eller klatre.

Køb sandaler fra Teva her: https://www.eventyrsport.dk/maerker/teva.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *