Teva giver betegnelsen godt fodtøj en ny dimension

Teva giver betegnelsen godt fodtøj en ny dimension

Forkæl dine fødder med Teva (foto eventyrsport.dk)

Der er nogen, der ved, hvordan det er at have et par gode sko på. De hedder Teva, og de designer også sko til dig. Med en bred og lang erfaring bag sig udvikler de i dag sko til dig, uanset hvor du skal hen på Jorden – eller hvis du bare skal ud i baghaven. Teva laver både vandresko, sommersandaler og klipklappere.

Kendetegnet ved Tevas sko er deres såler. De er laver til at følge foden, de er lavet til, at man har lyst til at gå og gå og gå og aldrig gå i stå.

Sålen er altså fodformet. Den går op ad ved svangen og breder sig ud ved dine tæer, det giver god plads til bevægelighed. Du vil opleve, at det er en dejlig oplevelse, uanset hvor du går, men det er særligt en fordel, hvis du er på vandretur. Her skal fødderne have god plads, og der skal være fokus på god balance i kroppen. Det giver Teva sko. Du kan se nærmere på udvalget fra Teva her

Tag Teva med på ferie

Som nævnt er Teva en god sko i sig selv, og den egner sig godt til at gå meget. Det overraskende er, at den også er god som klipklap. De fleste ved godt, at klipklappere ikke er det mest fornuftige fodtøj at bevæge sig rundt på.

Klipklapperes sål er som regel hård, og snoren imellem tæerne har det med at skarve. Hvis du investerer i et par klipklappere fra Teva, vil du opleve noget helt andet.

Klipklappere fra Teva har en sål, der er tilpasset fødderne ligesom i rigtige sko. Og så har klipklappere fra Teva også en god snor imellem tæerne. Den er lille og den sidder tæt henover vristen. Det gør, at den ikke gnider sig frem og tilbage og generer huden. Teva er godt at pakke i ferietasken. Hvis ikke du altså ikke allerede har lyst til at tage dem på hjemmefra.

Ønsker du flere indlæg om fodtøj? Så se nedenfor:

Bliv klar til sommerens naturoplevelser med Keen sko

Spænd dine sandaler og tag på vandretur i Danmark eller udlandet

Lev udendørslivet med tøj fra Haglöfs

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *