Regntøj børn – har du det liggende klar til våde morgener?

Ingen har lyst til at vågne en morgen og opdage de glemte regntøj til børnene (foto eventyrsport.dkl)

Ingen har lyst til at vågne en morgen og opdage de glemte regntøj til børnene (foto eventyrsport.dkl)

På nul komma fem er vejret skiftet fra det fineste sommervejr i mands minde til efterår. Og tilmed efterår med alt, hvad efteråret indebærer – i form af blæst, regn og faldende temperaturer. Efteråret er mange danskeres yndlingsårstid. For det første er årstiden virkelig smuk, men den er også meget unik – kun få andre lande har efterår, som vi har det i Danmark.

Børn kan også godt lide efterår. For selvom sommeren er sjov (… ja ja, i virkeligheden formår børn jo at få noget godt af enhver årstid), så er der rigtig meget skæg at lave om efteråret. Det kan være alt lige fra sneglejagt i haven, kastanjedyr og presning af blade til hulebygning i skoven og brombærspisning direkte fra busken. Og nå ja – så er der jo også regnvejret.

Regnvejr er nemlig mange børns favorit vejrfænomen. Hvornår det lige er at glæden tipper, og vi begynder at lade os irritere over regn, er ikke til at sige – men børn er i hvert fald glade for den. Regnvejr er lig med mange timers sjov udendørs fx med at hoppe i vandpytter, lave sandkager af det våde sand fra sandkassen, grave huller i jorden – eller simpelthen bare stikke tungen ud og smage lidt på de rene dråber, der drypper ned fra oven.

Anskaf regntøj børn

Regn er dog unægteligt sjovere, hvis man kan være ude i den uden at blive kold og våd. Det sikrer du som forælder, at dit barn kan, ved at iklæde det et ordentligt sæt regntøj. På den måde skal dit barn ikke tænke på andet end at have det sjovt – og det skal i hvert fald slet ikke tænke på, om det bliver beskidt. Et godt sæt regntøj kan nemlig vaskes rent lige så let som ingenting, så det er klar til endnu en dag med masser af regn og sjov i børnehaven.

Find regntøj børn her: https://www.eventyrsport.dk/born/overtoj.html 

Læs mere om regnjakker

This entry was posted in Børn, Regntøj and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Regntøj børn – har du det liggende klar til våde morgener?

  1. Pingback: Regntøj til voksne sikrer at du er forberedt på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *