Om Udgang 99

velkommen til, kære læser.

Her kan du passende få pusten efter endt udfoldelse i det fri– eller nye input til oplevelser til lands, vand eller i luften. Du er nemlig havnet på outdoor bloggen, der beskæftiger sig med det udstyr, der gør dit eventyr mulige. Det kan både være bindinger til alpinskiene, den obligatoriske hjelm til samme, eller rygsækken, der gør det muligt at søge uden for pisterne. Det kan være kajakken, vådsækken til bagagen eller kompasset, der leder på rette vej. Eller måske cykeltasken, sandalerne med de rette egenskaber til hårde strabadser eller det solbeskyttende tøj, der er påkrævet under ekstrem udfoldelse.

Her beskæftiger os med alt det nødvendige tilbehør, der gør de nødvendige, eftertragtede og ønskede udflugter mulige ude i vores alle sammen natur.

Hvorfor lige beklædning og udstyr, tænker du måske? For os er det så simpelt, som det er indlysende. Beklædning og egnede udstyr er selve nøglen, der gør eventyrene mulige.

”Bare fordi det er mørkt og koldt skal du ikke glemme dine gode motionsvaner. Klæd dig i stedet på efter årstiden, gerne med Merionuld.”

Lige nu er det vinter. Det stiller fx andre og flere krav til beklædning og udstyr end resten af året. Derfor er det påkrævet, at du har øget fokus på dit udstyr, da træning og andre udendørs aktiviteter i efterårs- og vintermånederne stiller høje krav grundet årstid og klima. Du skal altid holde kroppen varm og tør. Det opnår du nemt og overskueligt, hvis din påklædning er i lag og i de rette svedtransporterende materiale. Så undgår du bedst at fryse og blive våd inderst, når der er regn eller sne i luften.

Det inderste lag er vigtigt, fordi det transporterer sveden væk fra kroppen. Derfor er tøjets sugeevne en afgørende faktor ved netop undertøj. Og her kan det godt betale sig, at investere i kvalitet, der er skabt til bevægelse i det fri. Det kan vi være behjælpelig med her på bloggen. Vores eksistens berettigelse er nemlig at formidle vores viden videre, så du som forbruger og udøver lettere kan sætte dig ind i, hvad dit udstyr skal kunne klare – og gerne også hvad vi her på stedet kan anbefale til anstrengelserne.

Mangler du noget på bloggen – så kontakt os, og vi forsøger at fremskaffe det ønskede.