Lev udendørslivet med tøj fra Haglöfs

med Haglöfs er du klar til udelivet (foto eventyrsport.dk)

med Haglöfs er du klar til udelivet (foto eventyrsport.dk)

Man må sige, at der er masser af tøjmærker, der fokuserer på robust tøj til et aktivt udendørsliv. Det er imidlertid ikke dem alle, der kan prale af rent faktisk at producere vellykket tøj, som kan holde til strabadserne. Derfor vil dette indlæg lægge vægt på én producent, der er anerkendt for sin kvalitet og sin holdbarhed. Der er tale om skandinaviske Haglöfs. Det er selvfølgelig blot én af flere gode producenter, som man sagtens kan stole på, men ikke desto mindre er det godt at vide noget om hver enkelt. Så kan man også finde lige det, der tiltaler én selv.

Haglöfs har eksisteret i mange år, og det forhandles i dag i mange lande i Europa såvel som i resten af verden. Deres kollektioner spænder over mange ting, lige fra jakker og trøjer til fodtøj og tilbehør. Der er naturligvis gode grunde til, at Haglöfs har kunnet udvikle sig på denne måde, og det er også noget, der i sig selv taler for deres kvalitet i hele udvalget.

Skitøj fra Haglöfs

Ét af Haglöfs’ varemærker er deres skitøj. På skiferien er det vigtigt, at man kan blive holdt varm og tør hele dagen, flere dage i træk. Det er også vigtigt, at tøjet kan absorbere en del stød og skraberier fra underlaget. Derudover skal skitøj kunne ånde, så man ikke bliver kogt inde i tøjet, selvom man giver den gas på ski eller snowboard. Disse egenskaber besidder tøj fra netop Haglöfs, og derfor er deres udvalg af skijakker, skibukser, vanter og så videre et af de områder, hvor man virkelig kan være på hjemmebane.

Se nærmere på resten af udvalget fra Haglöfs

Haglöfs er også kendt for deres løbetøj, som er fremstillet ud fra nogle af de samme principper, som deres tøj til skiløb. Desuden laver Haglöfs generelt et stort udvalg af tøj til aktiviteter som vandring, klatring og lignende. Hvis du skal ud og være aktiv i det fri, så er dette tøjmærke et godt sted at starte med at lede efter påklædning!

Køb Haglöfs her: eventyrsport.dk

This entry was posted in Outdoor udstyr, Overtøj and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Lev udendørslivet med tøj fra Haglöfs

  1. Pingback: Hagløfs klæder dig på til dit aktive liv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *