Kom på rette spor med salomon sko til vandring

Kom på rette spor med salomon sko til vandring

Sørg for at være godt dækket ind med sko fra salomon (foto: eventyrsport.dk)

Når du og vennerne sidder og udvælger det helt rette sted, at rejse hen, for at kunne gå i total symbiose med naturen, er det helt sikkert du allerede på forhånd føler at adrenalinen pumper rundt i kroppen. Det er så spændende, at sidde der og planlægge, hvordan man skal klare sig i pagt med naturen. Men for at være sikker på, at de forventninger man har, bliver til noget i virkeligheden, bør man ikke undervurdere hvor vigtigt det rette udstyr, som for eksempel et par salomon sko, er for at man kommer helskindet igennem turen.

Jakken er lynet, drikkedunken er fyldt og skoene er snørede. Det er tid til at komme ud over klipperne. I området omkring de Norske fjorde, som er et af de smukkeste naturområder i hele verden, er der bestemt rigeligt for øjet at fokusere på. De bjergtagende udsigter kan hurtigt fjerne fokus fra underlaget, så i de situationer, hvor man skal bruge fuld koncentration på naturen, er det yderst bekvemt, at ens sko har et super godt skridmønster under bunden, så man altid står fast på klipperne.

Salomon sko kan det som gode vandresko skal kunne. Det er ekstremt vigtigt, når man skal gå meget, at fødderne kan få lov at ånde, så der ikke dannes for meget sved omkring fødderne. Samtidig er det også vigtigt, at have sko i et materiale, som er i stand til at tørre hurtigt, hvis man får behov for, for eksempel, at skulle krydse en lille flod med lavt vand. Kan skoene ikke tørre hurtigt, vil man let risikere at få vabler, da våde fødder er noget af det som lettest giver vabler.

Salomon vandresko har alle kvaliteter til vandreturen

Der er et hav af forskellige faktorer, som gør en god vandresko. Det er vigtigt, at de er åndbare, så fødderne kan få luft. Det er også vigtigt, at dine salomon vandresko er lette, så man ikke skal slæbe for meget ved hvert skridt. For optimal komfort over lang tid, er det vigtigt med moderne stødabsorberende materialer i sålen, så man er sikker på at trædepuderne ikke bliver trætte før tid.

Find nogle lækre salomon sko her

Se mere udstyr til en god vandretur her:

Vandring i alle aldre

Rygsække på tilbud kan sagtens være i god kvalitet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *