Invester i en luftmadras og få en god nats søvn, når du er gæst

Invester i en luftmadras og få en god nats søvn, når du er gæst

Vi har prøvet det alle sammen

Vær den bedste gæst, med egen luftmadras (foto eventyrsport.dk)
Vær den bedste gæst, med egen luftmadras (foto eventyrsport.dk)

Efter en hyggelig aften i gode venners lag, siger vi godnat, og du finder din seng. Her kan du være heldig, at familien har et gæsteværelse, men du kan også risikere at skulle tilbringe natten på en sofa af en art. Og dét bliver en træls søvn. For de fleste sofaer er ikke udformet til, at de skal være gode at sove på. Derfor vil de typisk være for hårde og for varme og i løbet af natten vil du opleve, at sofaens hynder skiller, når du ligger og møver søvnløs rundt.

Det behøver ikke at være sådan.

I dag findes der nemlig luftmadrasser, der kan gøre det ud for en seng – i hvert fald i et par dage. De dage, hvor luftmadrassen tabte luft i løbet af natten, og du vågnede på gulvet, eller ikke kunne pustes tilstrækkeligt op, så du følte, du sov på en gyngende budding, er talte.

Det er nemlig blevet muligt at finde luftmadrasser, der passer til akkurat det, du gerne vil bruge den til. Hvad enten det er overnatninger hos venner eller teltsoveri på festivaler.

En luftmadras sparer dine venner for besvær

Det er en god ide at anskaffe sig en luftmadras, man ved, man sover godt på. Det gør det nemlig sjovere for både dig og værtsparret, når du overnatter ude. F.eks. sparer en medbragt luftmadras dit vennepar for at rede seng eller sofa op, hvis sengetøj efterfølgende skal vaskes.

Derudover vinder du en masse ved en god nats søvn, hvor du ikke vågner i tide og utide. I stedet for at vågne med en følelse af ikke at have lukket et øje hele natten, fordi du har svedt eller haft en sofafjeder i ryggen, vågner du frisk, udhvilet og klar på en ny dag i venners lag.

Nutidens luftmadrasser er endvidere nemme at transportere og puste op.

Find din nye luftmadras her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *