Husk din bæltetaske, når du skal ud og rejse

Husk din bæltetaske, når du skal ud og rejse

Mavebæltet er tilbage (foto eventyrsport.dk)
Bælte tasken er tilbage (foto: eventyrsport.dk)

Skal I på ferie til varmere himmelstrøg, er det en rigtig god idé at få din bæltetaske med.  Der kan ganske vist ikke være så meget i sådan én, men der kan være det essentielle og vigtige som dit pas, penge, medicin og andre vigtige papirer, du skal have med dig hjem igen, når du forlader landet.

Det er nemlig ikke alle steder, de er lige så venlige som i Danmark, og mange lande syd på er fortsat bræget af  taske- og lommetyve, der narrer dumme turister. Og en rygsæk kan de nemt få åbnet, mens du går og kigger. Desuden ser det ret dumt og åbenlyst ud, hvis du går med din rygsæk på maven og gør det samtidig ikke sværere for tyven at snuppe, hvad han skal

Fås i mange størrelser

Der findes mange forskellige bæltetasker, netop til det formål at have dem på, når man er ude og rejse. Du kan få dem helt ned til under 100g størrelse, en såkaldt money belt, så den er nemmere at gemme under tøjet. Her bør du så også kun have det allervigtigste – penge og pas.

Jo mere du selvfølgelig føler, du skal have med dig, jo mere fylder tasken og jo sværere er det at gemme den under dit tøj. Det kunne f.eks. være, hvis du har et kamera med. Men er det tilfældet, så er der mange muligheder for at lukke tasken helt til og låse den, og der findes sågar tasker, hvor det ikke er muligt at skære igennem stoffet.

Skal du på en anden slags ferie, er der selvfølgelig andre ting, der spiller ind, når du skal købe en bæltetaske. Skal du f.eks. ud og vandre i skovene, behøver du ikke være så bange for at nogen stjæler dine ting, men derimod skal din taske kunne holde til lidt af hvert.

Find en bæltetaske eller andre ting at tage med på din ferie syd på lige her

Se flere tasker her:

Bæltetasker er perfekte til festivaller og sommerens varme

Find den rigtige vandrerygsæk til din vandretur

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *