Huer holder på varmen

Hold varmen! (foto eventyrsport.dk)

Om vinteren er det koldt. Rigtig koldt. Så koldt at tippen af din næse og flipperne på dine ører bliver ildrøde, og du mister bevægeligheden i dine fingre. Men på toppen af hovedet, der er der som regel varmt. Det er der en grund til. Enkelte trækker i skitøjet, når det bliver vinter. Flere trækker i skiunderbukser eller uldsokker, når vintertiden indfinder sig. De fleste tager en vinterjakke på, der er godt foret, og som kan holde overkroppen varm. Men næsten alle tager en hue på toppen af hovedet – for selvom mange bilder sig ind, at det er fødderne, der er det vigtigste, man kan holde varmt, er det faktisk toppen af legemet – hovedet – der er det vigtigste.

Huer er smarte

Udover at være så praktiske, at næsten alle danskere ejer en og langt de fleste af dem, der ejer en, går med én, er mange huer også blevet yderst moderne. Både inden for kvindemode og herremode. I løbet af sommerhalvåret har man da også haft mulighed for at stoppe en enkelt ung og forvirret hipster i København med en hue, der er foldet helt op på toppen af hovedet og et fuldskæg, der holder på mere end bare varmen. Huer til kvinder har alle dage også været moderne, og der findes da også lækre huer i cashmere, merino og mange andre lækre tekstiler.

Mange slags huer

Tophuer, huer med knaster, små, tætte huer, der med fordel kan bruges på skituren og store huer, der har en indbygget hanekam er blot nogle af de mange (nærmest) millionvis af huer, der findes. I Danmark er især tophuen - og den enkle sorte, grå eller mørkeblå hue til kvinderne – blevet enormt moderne. Selvom den ikke just lever op til formålet og varmer hovedet i sin helhed, fordi ørerne ikke er dækket til, vil mange af de førnævnte huer (især tophuer) nok altid være ganske moderne.

Se et stort udvalg af forskellige huer her

This entry was posted in Vintertøj and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Huer holder på varmen

  1. Pingback: Vintersko til herre beskytter og tilbyder eventyr i naturen

  2. Pingback: Hold varmen om vinteren med en komfortabel hue

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *