Gå vinteren i møde med varme og lækre handsker til mænd

smarte, varme handsker til vinterens kulde (foto: eventyrsport.dk)

smarte, varme handsker til vinterens kulde (foto: eventyrsport.dk)

Når vintervejret ligger på lur, er det om at få det varme tøj frem. Vinterjakken skal hentes frem, de varme støvler, uldsokkerne, skiundertøjet, halstørklædet og ikke mindst de varme handsker skal på. Hvad enten du er mand eller kvinde, er det absolut nødvendigt at pakke dig godt ind i vinterens kulde. Mange mænd kan have tendens til at undervurdere kulden i forhold til deres påklædning, og får ikke altid klædt sig ordentlig på. Især huer og handsker er vigtige for at holde varmen. Der findes  ikke noget værre end at fryse sine hænder. Især hvis du bruger cykel som transportmiddel, kan det være enormt smertefuldt ikke at have fået de varme handsker på.

Vindtætte og vandtætte handsker til mænd

Når du skal investere i et par gode handsker, er der flere forskellige ting, du skal være opmærksom på. Der findes handsker i et utal af varianter, varierende i både kvalitet og pris. Pris og kvalitet har ikke altid en direkte sammenhæng, men oftest kan prisen spille ind, når det gælder kvalitet. Skindhandsker er for eksempel oftest i en højere prisklasse, idet kvaliteten er høj på de fleste skindhandsker. Skindhandsker har i mange år været mænds foretrukne handske. Det går formentlig tilbage til den gamle kørehandske lavet af skind, som mænd brugte til at holde på rettet. En skindhandske er en elegant og lækker handske, der også fås i et utal af varianter, passende til de fleste.

Hvis du skal have et par handsker, der kan holde dine hænder varme vinteren over, er det essentielt at handskerne er både vindtætte og vandtætte. Det nytter ikke noget at anskaffe sig et par varme handsker, hvis ikke de også kan holde dine hænder tørre i tilfælde af regn, slud eller sne. Samtidig skal de også holde vinden ude, så varmen kan forblive i handsken.

Find handsker til mænd her!

Der er flere handsker at finde her:

Gode skihandsker er uundværlige på ferien

Vinteren er i sandhed varm hygge med handsker på

This entry was posted in Beklædning, Handsker, Herrer, Overtøj, Vintertøj and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *