Bliv vinterklar med 66 North

Praktisk er altid på mode (Foto Eventyrsport.dk)

Hav altid god, varmt vintertøj klar (Foto Eventyrsport.dk)

Vinteren er over os, og som bekendt er den både kold, lang og mørk. Når vinteren først har fået sit tag om landet, slipper den det ikke lige sådan. Faktisk virker det for det meste som om, at det er vinter største delen af året herhjemme. Og så har vejret tendens til at være meget utilregneligt. Vi ved aldrig, hvornår temperaturerne kryber op over nulpunktet og forvandler hvidt, sprødt sne til vådt sjap. Det regner nemlig også rigtig mange af årets dage i Danmark. Men som bekendt findes der ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Den kendte talemåde klinger måske af bagklogskabens klare lys, men det er alligevel noget om snakken.

Tøj fra North 66 kan holde dig varm og tør vinteren igennem

Det kan derfor være en rigtig god idé at investere i en god vintergarderobe, da du med garanti vil få glæde af den. Det islandske kultmærke North 66 er et rigtig godt bud. North 66 har specialiseret sig i vintertøj og regntøj i high tech materialer og inspireret af islandsk håndværkstradition. Hvis du skal gøre det lettere for dig selv og kun købe ting fra et mærke, er North 66 lige dig. Her kan du både finde vanter, jakker og regntøj.

North 66 kombinerer islandsk håndværkstradition og moderne materialer

Det er en rigtig god idé at finde en varm vinterjakke, der også er vandafvisende. Især hvis du er typen, der cykler til og fra arbejde eller studie. Derudover bør alle have et par handsker liggende, da der ikke findes noget værre end gennemkolde fingre. Det kan måske lyde uoverskueligt at investere i en hel vintergarderobe fra det islandske mærke North 66, men det behøver ikke at koste en formue. Du kan sagtens finde North 66 på tilbud, hvis du kigger det rette sted.

Se et stort udvalg af North 66 på tilbud, klik her

Få styr på vintertøjet her:

Ny vinterjakke – 5 gode råd til at vælge den rigtige

Find en lækker og varm vinterjakke i dag

This entry was posted in Beklædning, Jakker, Overtøj, Vintertøj and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *