Soveposer – få dem købt, du kommer stensikkert til at mangle

Soveposer – få dem købt, du kommer stensikkert til at mangle

Hvad venter du på? Køb en sovepose (foto eventyrsport.dk)
Hvad venter du på? Køb en sovepose (foto eventyrsport.dk)

Ejer du en sovepose? Nej? Så er det måske på tide at anskaffe sig en. Det er nemlig én af de ting, vi alle sammen mere eller mindre er garanteret at skulle bruge på et tidspunkt i vores liv, men som kun de færreste af os har liggende. Og det er træls at opdage i sidste sekund.

Hvis du er forældre til børn i skolealderen, er det fx helt oplagt at anskaffe en sovepose. For barnet skal med garanti bruge den i løbet af sin skoletid – og højst sandsynligt allerede inden for det første år på skolebænken. De fleste skoler har nemlig tradition for at tage på hyttetur en gang årligt, og der er det altså bare mest praktisk at kunne sende en sovepose med dem.

Flere forsøger sig med at pakke en dyne i sæk. Lad vær’ med det. Det er ikke kun nærmest umuligt for en 1. klasser at bære sådan en, det er også lidt mindre hyggeligt end en sovepose, som størstedelen af de resterende kammerater med garanti skal overnatte i. Hvis du lige forsøger at genkalde dig egne hytteture, vil du måske også kunne erindre, at der var noget helt specielt over at ligge pakket godt og grundigt ind i en sovepose og fortælle spøgelseshistorier til langt ud på natten. Ak ja, det var tider. For ikke at tale om sækkeløb i soveposerne.

Når børnene bliver ældre, er du næsten også garanteret, at de – før eller siden – får lyst til at prøve en dansk festival, når den er allerbedst. Og også her er soveposen et uundværligt unde.

Ligeledes er jordomrejser med rygpakning ekstremt populære blandt nyudklækkede studenter, og en sådan kan man heller ikke tage på uden en sovepose.

Der er derfor alle mulige grunde til at få købt en sovepose, så I ikke pludselig står og mangler. Særligt nu, hvor der stadig er udsalg flere steder og dermed gode besparelser at hente.

Køb soveposer her

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *