Kom i gang med at løbe med noget lækkert løbetøj

Kom i gang med at løbe med noget lækkert løbetøj

Løbetøj er altid værd at investere i (stability-danmark.dk)
Løbetøj er altid værd at investere i (stability-danmark.dk)

Det bliver koldere og koldere uden for og samtidig også mørkere og mørkere. Dagene bliver kortere, og efteråret byder på både blæst, regn og måske en smule sne. Ikke just de bedste motivations faktorer for at få gang i en god løberutine. Det er noget nemmere om foråret, hvor det er lyst, og man måske kan få lidt sol på sine ture. Men vi har jo godt af at komme ud og få rørt kroppen. Og at løbe er en god måde at få rørt kroppen på. Du får gang i mange af kroppens muskler, og samtidig træner du vejrtrækningen og får bedre kondition. Samtidig får vi mere energi, når vi bevæger sig, og det har vi brug for her i efteråret. Og lige præcis udendørs løb har også den ekstra bonus, at du får noget frisk lift – også om efteråret og vinteren.

Så ingen dårlige undskyldninger for ikke at komme af sted. Du skal bare have fat i noget godt påklædning. Her får du de bedste ideer til vinterens løbeudstyr.

Vinter løbetøj skal være varmt og åndbart

Først og fremmest skal du have et par lange varme løbebukser. De skal være åndbare og sidde stramt til benene. Du kan få nogle med et tyndt for i, som kan holde dig varm også i frostgrader. Herudover skal du have en langærmet trøje på – f.eks. en svedundertrøje. Herudover kan du have en lidt tykkere trøje på, som stadigvæk skal være åndbar. Yderst tager du en vind løbejakke på, som kan lynes helt op i halsen. På den måde holder du vinden ude og varmen inde. Et par løbehandsker og et løbepandebånd kan også være en rigtig god ide på en dag med frost.

Find løbetøj her

Få en guide til dit løbetøj her

Share

1 kommentar


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *