Guide: Løbetøj til al slags vejr

Guide: Løbetøj til al slags vejr

Det rette tøj og vejret stopper dig ikke (foto Eventyrsportdk)
Det rette tøj og vejret stopper dig ikke (foto Eventyrsportdk)

Der findes ikke noget så forfriskende som at tage en løbetur rundt om boligblokken eller længere væk. Bare smide sko eller sandaler og få pulsen op! En god skov i nærheden, en mark eller en allerede færdiglavet løberute. Det er så skønt at få vinde i håret, få kroppen rørt og kun at skulle tænke på at sætte den ene fod foran den anden. Men… Men, men, men… Det er det bare kun, hvis du har det rigtige løbetøj på. Du kan score dig en rigtig træls omgang forkølelse eller influenza, hvis du ikke er ordenligt klædt på. Så det er godt at finde noget løbetøj, der kan passe til lidt af hvert.

”Du danske sommer, jeg elsker dig…”

Du kender sikkert godt sangen, og måske har du også tænkt, at det måske ikke altid er tilfældet. For det er ikke nemt at regne med vejret i Danmark. Men så meget desto vigtigere er det, at du sørger for at købe noget løbetøj, der kan holde til lidt af hvert.

  • Lag på lag
    Det var måske en kikser i halvfemsermoden med mange lag oven på hinanden. Men det holder ved, når det kommer til løbetøj. For at kunne matche det skiftende vejr, er det nemlig en god idé at kunne tage nogle lag af, hvis du får brug for det. Og så tage dem på igen, hvis du begynder at fryse.
  • Beskyt dig mod kulden
    Der er jo ingen verdens grund til, at du skal få dig en gang influenza på halsen. Så sørg for at købe nogle løbehandsker og en hue, så du kan stå i mod, når temperaturen daler.
  • Sokker er et og alt
    Løbetøj er ingenting uden de rigtige sokker. Du er jo lidt afhængig af, at dine fødder har det godt, og derfor skal de forkæles med sokker af god kvalitet. Vær omhyggelig. Vælg nogle i den helt rigtige størrelse, som ikke folder. Ellers kan du risikere at få vabler af dine sportslige udskejelser.

Få alle herlighederne her, så du kan komme ud og løbe. Du kan også få yderligere inspiration om løb her.

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *